Enter your registered email:
Indtast ny adgangskode:

EMRI A/S​

Marielundvej 37A

2730 Herlev

Denmark​

Phone:  +45 44 91 82 04

Fax:        +45 44 91 55 07

E-mail:   inf@emri.dk

career

Check this site for job openings at EMRI

- we could be looking for YOU!

(Job postings will be in Danish)

​​

Er dine ideer på de 7 verdenshave?

EMRI søger ingeniør til vores udviklingsafdeling

Har du lyst til at prøve kræfter med handelsskibe, krydstogtsskibe, Mega Yachter og forsknings/Survey skibe mfl? Så har vi opgaverne til dig!

EMRI er en 45 år gammel dansk elektronikvirksomhed, som leverer styresystemer, autopiloter og Joystick/Dynamisk positionerings systemer til marine branchen. Vi har egen produktion, hvor vi monterer og forarbejder både elektronik og mekanik. Vores kunder er i hele verden, og vi er kendt, og vil være kendt for at levere kvalitet.

Faglig profil

Du har en baggrund som Elektroingeniør eller lignende og har en god indsigt i kontrolteori og elektronisk design. Du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

Opgaverne

Du bliver en del af et team bestående af 6-7 erfarne og dygtige ingeniører. Du kommer til at deltage i og gennemføre projekter, både egne projekter og som en del af et projektteam.

Du vil blive involveret i alle faser af design, også mekanisk design, idriftsætning og support af tidligere leverede systemer. I den forbindelse vil der også skulle påregnes rejserejseaktivitet.

Personlig profil

Vi er kendt for, at vi leverer kvalitet. Derfor skal du som person have en faglig stolthed i at vide, at det har DU været med til at sørge for. Du skal kunne arbejde med og strukturere egne opgaver og projekter.

Er du den rigtige person til vores firma, tilbyder vi dig en god løn for godt arbejde.

Interesseret? Så send din ansøgning til e-mail: job@emri.dk. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Claus Nørtoft Thomsen på tlf.: 44 91 82 04. Emri ligger på Marielundvej 37A i Herlev.

Ansøgningsfrist: mandag d. 17. juni 2019.